Régebbi hírek

Vissza az hírekhez

14 500 Massey Ferguson traktor gurul le évente az „Év Gyára” szalagjairól

14 500 Massey Ferguson traktor gurul le évente az „Év Gyára” szalagjairól

Az AGCO Beauvais-ban található Massey Ferguson gyáregysége kapta a rangos “Év Gyára” díjat Franciaországban 2016-ban.

A vezető francia ipari szakújság, a “L’Usine Nouvelle” díját a gyár a hatékonyság, minőség, versenyképesség és a piaci részesedés jelentős növelése végett kapta.

A tulajdonos AGCO üzemelteti a Beauvais-i gyárat, amely kizárólag Massey Ferguson traktorok tervezésével és gyártásával foglalkozik 75-től egészen 400 LE teljesítményig. A komplexum Franciaország legnagyobb mezőgazdasági gépgyártója és exportőre; a szalagokról évente hozzávetőleg 14.500 traktor gördül le. A gépek 85%-a a világ minden tájára kerül kiszállításra. Csak az előző 12 hónapban a globális piacra szánt, négy új MF traktorszéria gyártása kezdődött meg Beauvais-ban.

MF

fotó: a Gyártó

MF

fotó: a Gyártó

Az Év Gyártója díj az AGCO Beauvais-i gyárában végbement “MF Fast Forward – MF gyorsan előre” sikeres és nagyszabású újraszervezési tervet értékelte. A zsűri továbbá kiemelte az üzem minőségnövelő átalakulását, valamint a gyárban dolgozók elkötelezettségét a változások iránt.

A legutolsó belső jelentés a gyártásminőség emelkedését jelezte, mialatt a Massey Ferguson vásárlói megelégedettségi indexe is tovább emelkedett a minőség terén, melyet a végfelhasználók (gazdálkodók) értékelései alapján mérnek.

MF

fotó: a Gyártó

A jobb termelési szintet például az is mutatja, hogy hibák és nem-megfelelések száma több mint 40%-kal csökkent az előző két évben egy már eleve magas színvonalról indulva. Az ügyfelek megelégedettségi mutatója – melyet a traktor ügyfélhez történő kiszállításakor mérnek – az előző 5 évben a pozitív válaszok arányát tekintve 94%-ra emelkedett.

Forrás: Agroinform&Austrodiesel

Írjon nekünk, visszahívjuk