Régebbi hírek

Vissza az hírekhez

Agrex FERTI-W súlymérős műtrágyaszóró

ÚJ ESZKÖZ A MÉG PRECÍZEBB MŰTRÁGYA SZÓRÁSHOZ

A Korábban AGREX XDI néven ismert függesztett, ikertárcsás műtrágyaszórok az idei évtől FERTI és FERTI-W néven lesznek elérhetőek a piacon.


 
A korábbi verzióhoz képest a FERTI műtrágyaszóró már akár 3200 literes tartálykapacitásig bővíthető és kérhető 36 méteres lapátozással. A korábbi verzióhoz képest egy még robosztusabb konstrukciót kaptunk, melyen minden műtrágyával tartósan érintkező rész rozsdamentes (INOX). 


A FERTI műtrágyaszóró kérhető FERTI-W súlymérős (Weighing) kivitelben. A hárompontba integrált mérlegrendszer nagy pontossággal tudja követni a tartályban található műtrágya fogyását, ebből az adatból és a sebességszenzorok által mért menetsebesség alapján egy pontos kg/ha mennyiséget állíthatunk be a kezelőfelületen.

Amennyiben, beállítottuk a kívánt mennyiséget, az elektromos aktuátorok felelnek a pontos anyagáram szabályzásért.


A tartályon belül a tiszta, rögmentes és folyamatos műtrágya áramlásért rács és lassan forgó keverőlapát felel.

A műtrágya beesési pontja - a tartályból a szórótányér mely pontjára érkezik a műtrágya - a röpítőtárcsás szórás esetében kulcs fontosságú. Ezért a garat aljára anyagáram vezető lemez került.

Az idei évtől sajnos nem alapfelszereltség, viszont hasznos opció a tartály oldalán lehajtható létra. Ennek segítségével bármikor könnyen elérhető a tartály belső része.


Az Agro-Alfa Kft. -nél az AGREX FERTI műtrágyaszórók szezon előtti akciós árakon elérhető(k) a készlet erejéig. Ajánlatért keresse gépértékesítő kollégáinkat.

Központi szám: +36 94 513 350

e-mail: info@agroalfa.hu 

 

 

 

 

Írjon nekünk, visszahívjuk