Régebbi hírek

Vissza az hírekhez

Az új Zetor Crystal már elérhető!

Nagy teljesítmény, szögletes forma - ezek a tulajdonságok jellemezték legjobban azt a traktortípust, amely személyre szabottan viselte a Crystal nevet.

  • VISSZATEKINTÉS

A Zetor kristálya 1964-ben látta meg a napvilágot a Brno-i gyárban. Többéves fejlesztést követően 1969-ben gördültek le a szerelőszalagról a Zetor 8011 Crystal néven ismert erőgépek.
Ezek a 80 LE-s, négyhengeres motorral szerelt traktorok a nagyobb teljesítményű mezőgazdasági gépek teljesen új generációját képviselték.

A megjelenés évében a Crystal komoly sikert aratott, számos díjat nyert a Párizsban rendezett SIMA mezőgazdasági kiállításon. A vásár szervezői, és célközönsége elismerően értékelték mind a "kristály" megjelenést (a terv Otakat Diblik formatervező műve),
mind a műszaki felszereltséget, amely a kor technikai szinvonalát tekintve nagyon modernnek számított. Az új típus az első olyan traktor volt, amely a silent blokkra szerelt borulási stabilitást érzékelővel ellátott biztonsági vezetőfülkével büszkélkedhetett.

  • 4X4 HAJTÁS, HATHENGERES MOTOR

Az új Crystal 12011-et 1975-ben mutatták be. Ez volt az első hathengeres, 4x4 hajtással is rendelhető traktortípus.

1981-ben a ZETOR áthelyezte a gyártást Martinba, a Szlovákiában állami tulajdonban lévő ZTS gyárba.

AZ ÚJ CRYSTAL TRAKTOROK SIKERESEN VESZIK FEL A VERSENYT A KÖZÉP, ÉS  FELSŐ KATEGÓRIA KÉPVISELŐIVEL

  • Egyszerű, robosztus kialakítás, könnyű kezelhetőség
  • Erős hathengeres motor, nagy nyomatékháttérrel
  • Nagy tengelytávolság, rugózott futómű
  • Komfortos kezelhetőség, alacsony zajszint a kabinban
  • Gazdaságos üzemeltethetőségi paraméterek
  • Megfizethető, biztos alkatrészháttér
  • Négy beállítható TLT fordulatszám minden munkához ideális

Nemrég személyesen is ellátogattunk, hogy megnézzük a nagy hirveréssel járó új hathengeres Zetort. A gyár sok év után újra felül tudott emelkedni a piac állította korlátokon és belépett a magas színvonalú nyugati traktorok közé. Minden követelménynek megfelel amit a felhasználó ilyenkor elvár:
PowerShuttle irányváltó - rugózott híd - rugózott fülke - elektromosan vezérelt emelőmű - fronthidraulika - széles skálájú gumizási lehetőségek - magas komfortszint a kabinban, alacsony zajszint mellett - az átgondolt műszaki és formatervezés pedig visszatükröződik a traktor minden egyes elemén.

Az Agro-Alfa Kereskedelmi Kft. mint Nyugat-Magyarországi szerződött Zetor márkaképviselet megkezdte az új Zetor Crystal értékesítését Magyarországon.

Amennyiben az erőgép felkeltette érdeklődését kérjen ajánlatot az info@agroalfa.hu e-mail címen vagy hívja a 30/237-0357 telefonszámot!

 

 

Írjon nekünk, visszahívjuk