Régebbi hírek

Vissza az hírekhez

I. NAK Szántóföldi Napok

 

Az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőfalva egy összetett szakmai rendezvény, amely magába foglalja a mezőgazdaság széles palettáját, valamint bemutatja a legújabb elméleteket, trendeket, termékeket, technológiákat, szolgáltatásokat.

A rendezvény kiemelt – egyrészt látványos, másrészt szakmailag tanulságos – elemeként kapnak teret a kü- lönleges növénybemutatók, melyek fénypontja a fajtánként különböző vetőmagokról más-más technológiá- val nevelt palánták összehasonlítása. A fajtabemutatók során megismerhetjük, hogy adott fajtánál különböző eljárással milyen eredményre számíthatunk.

Ez a nyár első szakkiállítása, ahol az eddigiektől eltérően a mezőgazdasági gépek és berendezések - trakto- rok, permetezők - nem csak a steril kiállító teremben, hanem munka közben is megtekinthetők, sőt, akár ki is próbálhatók. A rendezvény a szántóföld művelésének mesterei mellett természetesen lehetőséget biztosít számos termelőnek is a bemutatkozásra, akik a vidék hamisítatlan ízeivel várják a látogatókat.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva elnevezésű rendezvényre.

HELYSZÍN: 2422 Mezőfalva - Nagysimánd

IDŐPONT: 2017. május 31. (szerda) – június 1. (csütörtök)

NYITVATARTÁS: 8:30 – 17:00

Idén ez lesz az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye. A részvétel és a parkolás ingyenes!

 

Magam, kollégáim és a szervezők nevében remélem, a helyszínen találkozunk!

 

 

Írjon nekünk, visszahívjuk