Régebbi hírek

Vissza az hírekhez

Ilyen volt az Agro-Alfa napok

Idén is sokan voltak kíváncsiak az Agro-Alfa Kft termékkínálatára, újdonságaira, illetve egy külön meglepetéssel is megörvendeztettük a hozzánk ellátogatókat.

Az eseményt hagyományosan Virágh Csaba Gépértékesítési vezető nyitotta meg, aki beszédében a kaotikussá váló mezőgazdasági géppiac veszélyeire, a vállalhatatlan ígéretekkel kecsegtető, elkeseredetten próbálkozó és sajnos sokszor illegális megoldásokhoz folyamodó gépkereskedőkre figyelmeztetett.
Sajnos sokan áldozatul esnek az egy-egy üzlet érdekében felelőtlenül ígérkező ügynököknek, ami a nagyobb baj, hogy sok gazdálkodó saját maga kárán tanulja meg a leckét.

Kiemelte továbbá, az akciós kiadványunkban szereplő, az Agro-Alfa készletéről azonnal elérhető aktuális gépkínálatot és árelőnnyel elérhető traktorokat, munkagépeket, szálastakarmány és egyéb betakarító eszközöket.
Ezt követően átadta a szót ing. Johann Gram urnak az AustroDiesel GMBH vezérigazgatójának, aki szintén üdvözölte a közös rendezvényen megjelenteket és elmondta, hogy a Massey Ferguson mint az egyik legrégebbi mezőgazdasági gépgyártó, folyamatosan arra törekszik, hogy a gazdák megbízható partnerévé váljon, az AustroDiesel-el karöltve olyan gép és alkatrészellátási már több díjat nyert rendszerrel szeretnének a gazdálkodók mögé állni, amire szükség idején, az idénymunkák során pedig kiemelten lehet számítani. Ezt követően az AGCO-Finance képviseletében megjelenő Lakatos Gabriella következett, aki a már már közismertté vált Massey Ferguson gyári finanszírozás előnyeit mutatta be az érdeklődőknek.
Kiemelte a konstrukció főbb elnyeit, például a fix törlesztő részleteket az évi egyszeri törlesztési lehetőséget és a kiszámíthatóságot. Őt a TimacAgro-Hungária kft területi képviselője, Kollár Balázs követte, akitől a tápanyag visszapótlás aktualitásairól kaphattunk bővebb információt. Végül, de nem utolsó sorban, Fejes Vilmos a Karintia Kft. -től beszélt az egyre komplexebbé váló vetőmag kínálatról.

Mindkét nap folyamán láthattuk és kipróbálhattuk az LD-Agro automata kormányzási rendszerét is, melyet térségünkben szintén az Agro-Alfa Kft. forgalmaz. A kilátogatókat szíves vendéglátás és választékos gépkínálat, továbbá ajándékcsomagok és tombola is várta. Természetesen az Agro-Alfa Kft. továbbra is egész évben tárt kapukkal várja az érdeklődőket, illetve a jövő évi nyíltnapokra is! 

Írjon nekünk, visszahívjuk