Régebbi hírek

Vissza az hírekhez

Massey Fergusonnal a Hungaroringen

A Massey Ferguson az elõzõ években a haladás, fejlesztés és élenjáró megoldások zászlóshajójává vált a mezõgazdasági erõ- és betakarítógép-piacon. Így nem is lehetett volna jobb helyszínt találni a legújabb MF traktorsorozat bemutatásának, mint magát a mogyoródi Hungaroring versenypályát.

Az idei alkalom több extra különlegességet is tartogatott a meghívottak számára. A Felállított bójás szlalompályán keskeny nyomtávú 3600-as széria modelljét lehetett kipróbálni, amely 69 - 102 LE tartományban vonultat fel gépeket, melyek a gyümölcsösök és speciális kultúrák első számú traktora.

Ettől nem messze, a tapasztaltabb gépkezelők próbára tehették tudásukat, a Ferguson gyári szerelt homlokrakodós traktorán.
Az MF 5600-as széria 85 - 130 LE között, három és négyhengeres modelleket kínál. Extra különlegessége a funkcionális dizájn és a csapott motorháztető, mely tökéletes rakodós traktorrá teszi.

Mindezek mellett az igazi szenzáció mégis az új 7700-as modell Premierje, illetve az AUTOGUIDE 2 cm pontosságú műholdas rendszer bemutatója jelentette. A meghívottaknak alkalma nyílt a híres versenyzők nyomába lépni, és akár 50 km/h sebességgel száguldani az új 7700-as traktorral. Természetesen a Vezérgépek vezérgépe, a 8700-as széria is tárt kabinajtókkal várta az érdeklődőket, melybe beépítésre került a Massey Ferguson gyári automata kormányzási rendszere 2cm-es pontossággal.

Összességében elmondhatjuk, hogy a nyílt nap nem várt meglepetéseket hozott a meghívottak számára.

Írjon nekünk, visszahívjuk