Régebbi hírek

Vissza az hírekhez

Önjáró permetezőgép előrendelés

Gaspardo Uragano önjáró permetezőgép akár 0% kamattal!

Az előrendelési kampány keretében, most akár kamatmentes finanszírozással rendelheti meg URAGANO permetezőgépét!

Az akció 2016. december 15-től 2017. január 31-ig (illetve, a készlet erejéig) tart.

Az URAGANO önjáró permetezőgépek fő előnye a nagy szabad hasmagasság (263 cm) és a fokozatmentes hidraulikus nyomtávállítás (186-305 cm között, menet közben a vezetőfülkéből!), így gabonafélék mellett kifejezetten alkalmas repce és, kukoricapermetezésre, de a legjobb minőségben végezheti el vele a napraforgó deszikkálását is.

deszikkálás

Permetezésre és a napraforgó deszikkálására is alkalmas 

A permetezőgép erőforrását 170 LE-s John Deere motor biztosítja, melynek energiáját a hidrosztatikus összkerékhajtás adja le a talajra. A gép két vegyszertartállyal rendelkezik (2x1500 liter), mely kedvezően hat a gép súlypontjára. A tartályok feltöltése automatikusan a gyári rozsdamentes feltöltő szivattyúval történik, melyet a gépkezelő a légkondicionált kabinból vezérel. A tartályszint akár oldalanként is szabályozható. Az elektrohidraulikus vezérlésű lengéscsillapított szórókeretet maximális emelési magassága 390 cm.

Gaspardo

A permetezőgép erőforrását 170 LE-s John Deere motor biztosítja 

A gép rendelhető légzsákos szórókerettel is, mely jobb kihasználhatóságot, nagyobb területteljesítményt, minőségi munkát, és gyorsabb megtérülést eredményez.

A légzsákos rendszer használatával max. 10 m/sec erősségű szélben is kiváló minőségű permetezés végezhető az elsodródás veszélye nélkül. Az optimális vegyszer és levegőkeveredés tökéletes fedettséget, és behatolást biztosít sűrű növényzet esetén is, így bizonyítottan (külföldi vizsgálatok)

30 százalékos vegyszer-megtakarítás is elérhető.

Gaspardo

A gép rendelhető légzsákos szórókerettel is 

A vegyszertakarékos kijuttatást segíti továbbá a gép dózisszabályzó rendszere, melyhez GPS szakaszolás is tartozik, így amennyiben átfedés jelentkezne a permetezett területen a szakasztagok automatikusan kikapcsolnak.

GASPARDO URAGANO önjáró permetezőgép részletek ITT!

A finanszírozási lehetőségről

Önjáró permetezőgépet lízingre? De milyen is ez a lízing?

Ez egy egyéni vállalkozások és cégek számára nyújtott pénzügyi szolgáltatás. Egy olyan finanszírozási konstrukció, amely lehetőséget biztosít önnek arra, hogy alacsony költségen üzemeltethesse permetezőgépét. A lízingbe adó (finanszírozó) megveszi permetezőgépet, majd az ügyfélnek (lízingbe vevő) adja használatra. Vagyis a finanszírozó a tulajdonos, az ügyfél pedig az üzembentartó.

Az akció ideje alatt 0%-os THM-et, ingyenes kötelező szervizt és ingyenes teljes körű gépbiztosítást biztosítanak 

Miért előnyösebb lízingre vennie az ügyfélnek az önjáró permetezőgépet, mint a hitelre történő vásárlás?

Amellett, hogy a lízing feltételei sokkal kedvezőbbek (gyorsabb ügyintézés, könnyített és gyorsabb bírálati procedúra, alacsonyabb önerő, stb.), mint a hitelé – hiszen kisebb a kockázata a bankok számára –, az alapvető különbség az, hogy míg hitelre történő vásárlásnál az ügyfél egyből tulajdonos lesz, addig a lízingnél csak akkor, ha lejár a futamidő.

Ilyen konstrukció esetén biztosítva vannak az ügyfél számára olyan kedvezmények, mint jelen esetben az akció időtartama alatt megrendelt GASPARDO URAGANO gépekhez, a 0%-os THM, az ingyenes kötelező szerviz és az ingyenes teljes körű gépbiztosítás.

Az akció időtartama alatt megrendelt gépekhez 4 év ingyen kötelező szervizt és gépbiztosítást adunk ajándékba.

A részletekről érdeklődjön telefonos elérhetőségünkön (06-30/2370357), vagy közvetlenül értékesítő kollégáinktól e-mailben.

 

Írjon nekünk, visszahívjuk